tiistaina, lokakuuta 17, 2006

Edistystä! Ihana niskaveto!

Aurinko ei paista, ulkona on kylmää ja kosteaa, mutta silti on ihana herätä! Vieläkin iloisemmaksi päivän teki pieni vertailu, jonka suoritin eilen illalla. Aloin nimittäin pohtimaan, että on se kumma kun hampaat eivät muka liiku juuri mihinkään, vaikka huhtikuusta asti on suuta sörkitty. Kaivoin siis arkistoista surkealaatuisen kännykkäkamerakuvan, joka on otettu 29.3.2006 ja vertasin sitä alempana olevaan kuvaan, joka on otettu eilen illalla (vertailun helpottamisesti yhtä huonolaatuisena kännykkäkamerakuvana):




Siis VAU! Suurimman muutoksen huomaa tietysti tuossa vasemman reunan rivistössä, josta rivistön etupuolella ollut kaveri on TÄYSIN palautunut osaksi riviä ja takana olevakin alkaa jotenkin... suoristumaan? Ei oikeasti mene enää kauan, että sitä voi alkaa hilaamaan riviin muiden viereen. Muita muutoksia näkee esim. oikeassa reunassa, jossa hampaat olivat vähän miten sattuivat, pikkuisen eri tasossa ja nyt, nätissä kaaressa, eikä kukaan enää sojota sisäänpäin! Samoin oikealla puolella ylhäältä toinen hammas on suoristunut paikallaan, joskin nyt sen viereinen etuhammas on vinossa. Syyllinenkin selviää kun katsoo kuvaa: ei tarvitse olla avaruusinsinööri nähdäkseen, että braketti (kiinnike) on vedon kannalta ihan väärässä paikassa... Noh, se korjautunee.

Mutta siis VAU! :D Jotain oikeasti tapahtuu! Eilen illalla kiskoin iloisena niskavedon päähäni, koska oikeasti tämä on ihan sen ansiota: hammaskaaren levittäminen ja hampaiden taaksepäin vetäminen on tehnyt tuon tuloksen. Ihana niskaveto! En vihaa sinua enää yhtään niin paljon :)

2 Comments:

At tiistaina, 17 lokakuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

Tsiisus on muuten tosi pelottavia kuvia! Ihankuin joku ahmaisis justheti tai joku jolla ei olis alaleukaa lainkaan.

 
At keskiviikkona, 18 lokakuuta, 2006, Blogger M said...

Älä muuta sano... Kelasin itse ihan samaa. Arvaa muuten miten tuollainen kuva otetaan? Tunkemalla kännykkä puoliksi suuhun ja RÄPS! :DDDDDD

 

Lähetä kommentti

<< Home